contador de visitas gratis AMICS UAB-Comença la segona edició de la Setmana Saludable Interuniversitària de Catalunya

Comença la segona edició de la Setmana Saludable Interuniversitària de Catalunya

Els dies 6, 7 i 8 d'abril es faran una sèrie d'activitats al Campus de la UAB per promoure el benestar emocional i la salut mental.

Ahir va començar la segona edició de la Setmana Saludable Interuniversitària de Catalunya i es va obrir amb l'activitat "Artteràpia" a la Universitat de Barcelona, que tenia l'objectiu de recuperar el benestar personal. Altrament, es van realitzar dos actes més als campus de la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Oberta de Catalunya on, respectivament, ractaven temes com el transtorn de conducta alimentària des de dins i la prevenció del malestar emocional i gestió del dolor persistent a la comunitat universitària.

Per avui, dijous 7 d'abril, estàn programades tres activitats. La primera "Guardians de la salut mental" es farà a la Universitat de Girona a les 10h. Aquesta vol fomentar la prevenció de les conductes suïcides entre els més joves. Seguidamen, a les 11h, a la Universitat Rovira i Virgili està programada l'activitat "Sessió de Ioga Kundalini" per crear un espai de tranquil·litat i pau interior. Finalment, per tancar la jornada d'avui, es farà l'activitat "Tècniques de gestió del temps" amb l'objectiu principal de tenir cura del benestar emocional. Aquesta tindrà lloc a la Universitat Politècnica de Catalunya a les12h. No te les pots perdre!

Per tal de tancar aquesta setmana, divendres 8 d'abril es tenen pensades dos activitats. A les 12h podreu gaudir de “La dona del tercer segona”, interpretat per Àurea Màrquez (coordina la Universitat Autònoma de Barcelona) i es farà a la Sala de Teatre de la UAB. En ell es tracta l’estigma de les malalties mentals a través d'un monòleg. Les inscripcions a aquest acte encara estan obertes i pot trobar-les a través d'aquest formulari. En cas de no poder assistir presencialment, estarà disponible també en format online.

Finalment, a les 13h, es farà una taula rodona per parlar sobre aspectes generals de la salut mental i dels recursos que hi ofereixen les universitats per fomentar-la. Aquesta activitat, organitzada per la Xarxa Us.Cat serà en directe a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB.

 

Cal destacar que totes les activitats s'emetran en directe a través del canal YouTube de la xarxa i les activitats que es duran a terme a la UAB seran també en format presencial.

Notícia original al web de la UAB.