contador de visitas gratis AMICS UAB-Participa a la cursa de la UAB amb AmicsUAB

Participa a la cursa de la UAB amb AmicsUAB

Des de l'aplicació d'AmicsUAB podràs participar de la cursa de forma no presencial seguint el model de l'any passat.  Aquesta opció es va estrenar l'any passsat degut a l'afectació de la pandèmia. Enguany, malgrat torni a ser presencial, oferim aquesta opció virtual per tots aquells que prefereixin seguir la cursa de manera individual, sense assistir a la UAB.

El diumenge 19 de desembre se celebra la desena edició de la cursa solidària de la UAB per La Marató de TV3.

La Universitat Autònoma de Barcelona, juntament amb l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, han organitzat la desena edició de la cursa solidària de la UAB. Aquest any, els beneficis de la carrera solidària es destinaran a la Fundació La Marató de TV3. La recaptació és amb motiu de la defensa de la salut mental.

En cas de no poder assistir el mateix 19 de desembre a la UAB, està oberta la cursa virtual des de l'1 de desembre fins el 10 de març. Entra a la nostra app i participa amb nosaltres a la cursa!

Passos a seguir per inscriure't a la cursa des de l'App d'AmicsUAB:

Abans de tot, has de tenir l'App d'AmicsUAB descarregada al teu dispositiu mòbil.

App Android    APP IOS

 

 

 

La pandèmia de la Covid-19 ha deixat un panorama emocional preocupant. A Espanya, segons els resultats de l'ENSE 2017, una de cada deu persones ha estat diagnosticada amb algun problema de salut mental (10,8%). Les dones refereixen algun problema de salut mental amb més freqüència que els homes, 14,1% davant del 7,2%. Els trastorns mentals són alteracions de la salut que impliquen una disfunció del pensament, les emocions, la conducta i que impacten en tots els àmbits de la vida.

Els darrers anys s'ha manifestat i normalitzat la importància de cuidar la salut mental. El fet d'anar a un professional per demanar ajuda, cada cop més, està més acceptat socialment. Durant l'adolescència és quan més es diagnostiquen els trastorns mentals. És un moment important a la vida, ja que es produeixen canvis físics i mentals significatius. S'ha de controlar i tenir en compte el tractament i la prevenció a aquests casos per poder assolir una evolució positiva. En tot cas, la millor opció és demanar ajuda a un professional.

"Corre, camina, participa com a voluntari... Només, amb amics o en família, però no deixis de col·laborar. T'ESPEREM a la UAB el 19 de desembre!" La UAB t'espera. Apunta-t'hi!

 

Visita la notícia original al web de l'UAB.