contador de visitas gratis AMICS UAB-Festa AmicsUAB 2016

Festa AmicsUAB 2016


La tradicional Festa AmicsUAB de l'Associació d'Amics de la UAB va tenir lloc el dijous 24 de novembre, a dos quarts de vuit del vespre, a Casa Convalescència

A l'acte, l’Associació d’Amics de la UAB va lliurar el premi Col·lectiu UAB al Cor de Cambra de la UAB. I els premis Amic dels AmicsSergi Belbel i Toni Casares, directors de teatre i fundadors de l'Aula de Teatre de la UAB; i a Lluís Ferrer, catedràtic de Medicina i de Cirurgia Animal de la UAB i exrector.

El Consell Social de la UAB va atorgar els premis Universitat-Empresa a Juan Soto, fundador i primer president de Hewlett Packard a Espanya. I el premi Universitat-Societat a Josep Cuní, periodista.

Com a novetat d'enguany, el Servei de Biblioteques de la UAB va lliurar, per primera vegada, els premis Amics de les Biblioteques. Van ser distingides les aportacions a les biblioteques de la UAB de diverses entitats (Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya, Fundació Banc Sabadell, Societat del Gran Teatre del Liceu i l'Institut Ravetllat-Pla) i persones (Antoni Reguant, Daniel Jones, Eugeni Giral, Joaquim Romaguera, Joaquín Cerdá, Jordi Castellanos, L. Carlota Solé, Lluís Fina i Xavier Fàbregas).

 

Programa de l'acte
Fotografies
Vídeos de la trajectòria dels premiats projectats a l'acte
Vídeo íntegre de l'acte