contador de visitas gratis AMICS UAB-La UAB, primera universitat espanyola que obté la certificació OR del FISU Healthy Campus

La UAB, primera universitat espanyola que obté la certificació OR del FISU Healthy Campus

La UAB ha rebut la més alta distinció de la FISU Healthy Campus, que té com a objectiu millorar tots els aspectes relacionats amb el benestar dels estudiants i la comunitat universitària en general. 

L'Autònoma és la primera universitat espanyola en obtenir la certificació OR de la FISU Healthy Campus. De les 93 universitats d'arreu del món que hi participen, només 6 han aconseguit aquesta distinció. 

Buscanr revertir la tendència establerta en els joves, que comprometen la seva salut durant les seves carreres acadèmiques, el programa FISU Healthy Campus està tenint un impacte positiu en els estils de vida dels universitaris i universitàries d'arreu del món. La iniciativa analitza la salut d'estudiants i comunitat universitària amb una visió holística que engloba l'estat físic, la salut mental, la nutrició i la sostenibilitat i la responsabilitat social. 

Format per trenta experts mundials en salut estudiantil, el programa és una xarxa global sense precedents on les universitats comparteixen coneixements, experiència, bones pràctiques i idees.

Més informació a l'enllaç

 

Font: www.uab.cat