contador de visitas gratis AMICS UAB-Llei d'Intel·ligència Artificial Europea

Llei d'Intel·ligència Artificial Europea

El passat 1 d'abril a les 20h vam celebrar el sopar-tertúlia Claris "Llei d'Inteli·ligència Artificial Europea", amb la ponència de Iban García del Blanco, Europarlamentari.

Una intel·ligència artificial (IA) fiable pot aportar molts beneficis, com una millor atenció sanitària, un transport més segur i net, una fabricació més eficient i una energia més barata i sostenible. El plantejament de la UE en matèria de IA oferirà als ciutadans la confiança necessària per a adoptar aquestes tecnologies, animant al mateix temps a les empreses a desenvolupar-les.

Per això la Comissió Europea ha proposat un conjunt d'accions per a impulsar l'excel·lència en la IA, així com normes per a garantir que la tecnologia sigui fiable. El Reglament sobre un enfocament europeu respecte a la intel·ligència artificial i l'actualització del pla coordinat sobre la IA garantiran la seguretat i els drets fonamentals de les persones i les empreses, reforçant al mateix temps la inversió i la innovació en tots els països de la UE. 


Ja estan disponibles les fotos del sopar-tertúlia aquí.