contador de visitas gratis AMICS UAB-Arriba la XII cursa solidària de la UAB en suport a la Marató de TV3

Arriba la XII cursa solidària de la UAB en suport a la Marató de TV3

El pròxim 17 de desembre de 2023 se celebrarà la Cursa i caminada solidària, organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona juntament amb l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i amb la col·laboració i el patrocini de la Universitat de Barcelona i d'Applus+ Laboratories, que busquen donar el seu granet de sorra a la Marató de TV3. Aquest any es dedica a la salut sexual i reproductiva per primer cop a la història. Podràs participar en una de les següents tres curses, a la més llarga d'11,6 km, a la de 6 km o a la cursa de 480 m de mobilitat reduïda.

La Marató d'enguany vol posar en el centre d'atenció aquesta temàtica perquè segons els professionals de la salut, aquestes patologies són les que afecten a més quantitat de la població. Per aquest motiu la Marató, considera molt important tractar la perspectiva de gènere en tots els àmbits de la medicina i de la recerca i d'aquesta manera, millorar l'esperança i la qualitat de vida de tota la població.

Les inscripcions a la Cursa estaran obertes fins al dia 15 de desembre a les 14 h. Així doncs, apunta't i no et quedis sense lloc a la cursa. En cas que no puguis participar-hi, però vols donar el teu suport pots fer donacions que també aniran destinades a la Marató de TV3.