contador de visitas gratis AMICS UAB-AmicsUAB assisteix a la Nit del Consell Social de la UAB

AmicsUAB assisteix a la Nit del Consell Social de la UAB

El 4 d'octubre el president de l'Associació AmicsUAB va assistir a la Nit del Consell Social de la UAB, al recinte modernista de Sant Pau, a Barcelona. L'acte, presentat per la periodista Isabel Bosch i emmarcat en el 50è aniversari de la UAB, premià a quatre figures importants que encarnen els quatre puntals del Consell: empresa, societat, alumni i transferència del coneixement.
L'acte consistí en un seguit d'entrevistes als premiats i un debat sobre com es poden millorar els lligams entre la societat i la universitat.

Els premiats

En primer lloc, la Fundació Barça va rebre el Premi Universitat-Societat, "pel seu compromís i paper rellevant, mitjançant els valors de l'esport, al servei del desenvolupament social". El Premi Universitat-Empresa va ser entregat a Banco Santander "pel seu fort compromís en el marc de la seva responsabilitat social i per la seva col·laboració amb la UAB en el desenvolupament de diferents programes acadèmics dirigits a facilitar la realització d'estudis universitaris". La cineasta Carla Simón va rebre el Premi Alumni UAB, "per la seva valuosa trajectòria com a jove cineasta i per la seva contribució, des de l'àmbit cinematogràfic, a la cultura del país". Finalment, el Premi Transferència UAB va ser per l'investigador Miquel Chillón, "per la seva valuosa trajectòria emprenedora i de transferència en el tractament de malalties humanes amb teràpies gèniques". 

Per més informació.