|
La bona cuina també és cultura i enguany convida a celebrar una diada, per retrobar-se amb la ciutat i amb la tradició.
El restaurant La Terraza del Claris proposa un menú especial i profundament gourmet per explorar grans plats clàssics del seu xef, Aurelio Morales (amb 1 estrella Michelin per CEBO a l'hotel Urban de Madrid). Els dies 23 i 24 d'abril, la terrassa que fou pionera a la ciutat, festeja la cultura, la vida i la gastronomia per celebrar aquesta diada especial.
El dia de Sant Jordi, en què Barcelona omple els seus carrers de roses i llibres, la Terrassa del Claris esdevé un oasi al centre de Barcelona.
El menú de Sant Jordi al restaurant de la Terrassa del Claris ofereix especialitats i productes de qualitat com el Caneló de Gambot, beixamel de tòfona i gambetes, seguit d'un Suquet de rap, filet de cèrvol lacat amb crema de fonoll i ametlles, per acabar amb postres com litxis i matxa, xocolata, roses i gerds.
Es tracta d'una aproximació a la cuina creativa i consagrada, a un preu atractiu, en un indret serè i elegant.
Per més informació, consulteu la pàgina web de l'Hotel Claris