contador de visitas gratis AMICS UAB-Continuem aprenent plegats

Continuem aprenent plegats

AmicsUAB treballa per poder dur a terme la Universitat Opina, el Sopar D'AMICS ua i les Visites Culturals, totes tres amb un objectiu comú: ser el pont de la transferencia del coneixement de la Universitat a la Societat.

Càpsules de coneixement

Les càpsules de coneixement consisteixen en vídeos curts protagonitzats per un expert diferent cada cop. Els vídeos tenen una duració d’entre 2 a 5 minuts i es penjaran al nostre canal de Youtube i a les nostres xarxes socials amb una freqüència setmanal.  

Les càpsules de coneixement tenen la finalitat de donar veu a tots els investigadors de la UAB.

Visites Culturals

L’entitat organitza un cicles cultural per semestre. Cada cicle té 4 sortides diferents que giren al voltant d’una temàtica comuna. S'exploren dues entitats de la UAB i a dues externes. El Cicle acaba amb un Universitat Opina. 

La Universitat Opina

L’objectiu del projecte és apropar el coneixement generat a les universitats catalanes a la societat. Per aconseguir-ho, s'organitzen conferències de debat sobre diversos temes d'actualitat (economia, feminisme, política, salut...) en què participen professors de les universitats catalanes i altres experts.

Actualment les seus de referència per La Universitat Opina són l'Ateneu Barcelonès, el Col·legi de Periodistes de Catalunya, la Casa Convalescència, la Biblioteca Mestre Martí Tauler (Rubí), l’Aula Bordeta i la Fundació Bosch i Cadafalch.

A part de les jornades programades des de l'entitat, AmicsUAB es compromet a organitzar conferències i tertúlies a càrrec de professors de la UAB sobre temàtiques específiques dirigides a les associacions de veïns, ateneus i entitats cívico-culturals que ho sol·licitin. 

Sopars D'AMICS uab

Els sopars D'AMICS uab son un espai de reunió informal entre empresaris, catedràtics i personalitats.

Es fan una vintena de trobades anuals dividits en 6 cicles: Salut, Comunicació, Política i Societat, Tecnologia, Infraestructures i Europa.

Cada cicle tindrà unes 3 tertúlies repartides durant l’any. El nombre màxim d’assistents serà 30:

- 1/3 de l’entorn UAB i de la fundació Catalunya Europa

- 1/3 empresaris i autoritats del sector públic de la temàtica

- 1/3 empreses que tenen conveni amb AmicsUAB