contador de visitas gratis AMICS UAB-La UAB estrena una portada web més moderna i accessible

La UAB estrena una portada web més moderna i accessible

La UAB estrena una nova portada i semiportades web. S'ha dissenyat una plataforma moderna que aposta per l’optimització de la navegació i una millora de la usabilitat. A més, en el nou disseny hi ha una aposta decidida per millorar l’accessibilitat, per tal de facilitar la lectura i visibilitat dels continguts.

Amb aquesta nova presentació dels continguts al web de la universitat hi ha un canvi en la comunicació dels públics, ja que es pretén arribar al públic extern i també reforçar la marca UAB.

Aquesta millora visual i d’accessibilitat és un element important per poder potenciar els recursos multimèdia i audiovisuals, l’adaptació a dispositius mòbils, l’ús d’eines analítiques aplicades a la navegació de l’usuari, i molt especialment la visibilitat del web en els motors de recerca.

Entre les altres novetats que presenta el nou web, una de les més notables són les dreceres que s’han habilitat per a tots els col·lectius de la UAB, el campus virtual i els mitjans de comunicació, per tal de millorar la navegació i alhora dirigir-se als públics més específics.

Els continguts s’organitzen en cinc blocs: Estudiar, Investigar, Internacional, Viure el Campus i Coneix la UAB. A més, s'ha creat un apartat nou, Internacional, que vol potenciar aquest àmbit de la UAB visualitzant tant la part d’oferta formativa com de recerca vinculada al públic internacional.

El projecte elaborat per la Unitat Web de l'Àrea de Comunicació i de Promoció de la UAB ara estrenat es suma a la renovació de les planes web dels departaments i instituts que ja es va començar a publicar aquest 2021, i que s'espera enllestir durant el 2022. La renovació de la web de la UAB es farà de forma progressiva. 

Consulta la notícia original a la sala de premsa de la UAB.