contador de visitas gratis AMICS UAB-Les 4 torres vibrants, d'en Carlos Gallego ha estat l'obra escollida per representar AmicsUAB a la Festa d'enguay

Les 4 torres vibrants, d'en Carlos Gallego ha estat l'obra escollida per representar AmicsUAB a la Festa d'enguay

Les 4 torres vibrants per Carlos Gallego San Nicolás va ser l’obra seleccionada per entregar als guardonats. 

El passat 16 de novembre vam gaudir de la Festa Anual d’AmicsUAB 2023, plena de sorpreses. Una d’elles ha estat la litografia entregada als premiats. 

Aquest any el procediment per escollir l’obra ha estat una sinergia entre AmicsUAB i l’Escola Massana, vinculada a la UAB. Per tal de donar ressò i oferir una oportunitat en el món laboral a alumnes i exalumnes d’arts d’aquesta Escola s’ha publicat una oferta a la seva web, a través del seu Servei d’Ocupabilitat, demanant que ens fessin arribar obres originals que poguessin evocar el món acadèmic i la UAB. Després de recopilar totes les aportacions, l’escollida ha estat la presentada per l’estudiant de tercer curs del grau d’Arts i Disseny, Carlos Gallego.

Carlos Gallego a la Festa d'AmicsUAB 2023

L’obra Les 4 torres vibrants, mostra les 4 torres de la Universitat Autònoma de Barcelona, envoltada de 3 colors molt característics per representar de manera abstracta una posta de sol amb les torres al capdavant. Segons va explicar l’autor durant la seva intervenció a l’entrega de premis, el color verd, color corporatiu d’AmicsUAB i de la UAB, representa frescor i natura; el groc, evoca una sensació d’energia i vitalitat i el blau, dona a entendre la idea del cel creant equilibri.

S’ha fet una edició limitada de l’obra de 20 reproduccions en alta definició signades per l’artista. Se’n va fer entrega a cada un dels premiats d’aquest any 2023 i la resta seran donades a diferents personalitats relacionades amb la UAB i amb la nostra Associació.