contador de visitas gratis AMICS UAB-Susanna Baque, Presidenta d'AmicsUAB

Susanna Baque, Presidenta d'AmicsUAB

Avui 20 de desembre, complint tots els requisits del procés electoral, queden proclamades Susanna Baqué com a presidenta d'AmicsUAB i la nova Junta Directiva escollida el passat 14 de desembre en Assemblea Extraordinària, amb els vots dels assistents, tots favorables menys un vot en blanc. 

Segons va informar la presidenta Susanna Baqué l'objetiu de nova Junta és seguir dinamitzant l'entitat tot i obrint-la cap la societat. al mateix temps de continuar en sincronia amb la  UAB amb la voluntat de fer més gran aquesta comunitat d'amics "la que volem que sigui la casa de tots".

Reflex d'aquesta voluntat, és la mateixa configuració de la nova Junta Directiva formada per empresaris i prestigiosos professionals amb trajectòries laborals fora de l'àmbit universitari, juntament amb alts càrrecs, catedràtics i professors de la UAB, així com a directius de l'Esfera UAB. Aquestes són les persones i els càrrecs que configuren l'actual Junta Directiva:

               Junta Executiva

      1. 1.    Presidenta: Susanna Baqué

      2. 2.    Vice presidenta: Marta Bertran

      3. 3.    Vice presidenta: Vanessa Alarcón 

      4. 4.    Secretari: Joan Lluís Pérez Francesch

      5. 5.    Àrea Econòmica:  Francesc Cayuela

      6. 6.    Relacions InstitucionalsRamón Vilanova

      7.7.    Coordinador Marketing:Oriol Brutau

                   Vocals

      11.  1. Vocal: Jordi Barretina

      12. 2. Vocal: John Ward

      13. 3. Vocal: Josep Lladòs

      14. 4. Vocal: Xavier Cañas

      15. 5. Vocal: Joan Comella

      16. 6. Vocal: Lluís Brunet

      17. 7. Vocal: Emanuela Carmenati

      18. 8. Vocal: Xavier Isern

      19. 9. Vocal: Anna Tenza

      20. 10. Vocal:  Eduard López

 

Cal destacar que és la primera vegada que tres dones ocupen els càrrecs de presidència (Susanna Baqué) i les dues vice-presidències  (Marta Bertran i Vanesa Alarcón) d'AmicsUAB. Per altra banda, la presencia de membres de l’anterior Junta Directiva a l’actual garanteix la continuïtat de les línies de treball, així com l’aportació del coneixement i l’experiència acumulada als darrers anys a la nova etapa d’AmicsUAB que tot just comença ara.