contador de visitas gratis AMICS UAB-El Servei de Biblioteques de la UAB presenta tres noves exposicions ja disponibles al públic

El Servei de Biblioteques de la UAB presenta tres noves exposicions ja disponibles al públic

No et perdis les noves exposicions disponibles a les diferents biblioteques de la UAB

Gràcies a la col·laboració d’Óscar de la Cruz i Jordi Vidal, la Biblioteca d’Humanitats de la universitat ha pogut acollir la petita exposició anomenada “La Bíblia? Quina Bíblia?” (disponible a partir del 15 de març fins al 30 d’abril. Altrament, presenta una activitat amb objectius didàctics sobre l’assignatura “Bíblia: orígens i tradició”. Aquesta fa visible una part dels continguts de la pròpia matèria que es troba entre la Filologia clàssica i l’Arqueologia bíblica. Més d’una vintena de peces composen l’exposició i, moltes d’elles, són utilitzades a classe per estudiar sobre el tema.

La Biblioteca de Ciència i Tecnologia, amb l’exposició “El Delta, amenaçat”, posa de manifest el problema de confluència del medi natural amb els processos d’erosió natural amb l’acció de l’home. L’ecosistema del delta de l’Ebre està contínuament amenaçat per l’activitat humana i l’ecòleg d’EURECAT Carles Ibáñez, Director Científic del Centre en Resiliència Climàtica i gran especialista en ecosistemes fluvials i costaners, exposa en el seu article ““El delta de l’Ebre, un ecosistema amenaçat: causes i solucions” aquesta problemàtica. Aquesta exposició es tracta d’una maqueta realista elaborada per l’Albert Sànchez (de l’Associació ClickiClack) sobre el riu Ebre i estarà disponible fins el 8 d’abril.

Per últim, la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General ha pogut recuperar una exposició "Des de l'Àfrica" dedicada a tots els periodistes i membres dels mitjans de comunicació que han estat treballant per apropar la realitat del continent africà. Mitjançant una selecció de llibres, revistes, diaris i documentals, s’ha volgut posar de manifest el rigor periodístic en l’elaboració de peces de l’Àfrica. Els estereotips han estat marcats pels mitjans durant molt de temps i s’han acabat quedant integrats a la societat. D’aquesta manera la visió del continent es distorsiona i això impedeix tenir coneixement rigorós de la realitat. Us recordem que l’exposició està disponible a la planta baixa de la biblioteca i ja la podeu visitar.

Per més informació sobre les activitats consulta el web oficial del Servei de Biblioteques de la UAB.