contador de visitas gratis AMICS UAB-Torna el PUC (Préstec Consorciat)!

Torna el PUC (Préstec Consorciat)!

A partir del 17 de gener, pots demanar documents d’altres institucions PUC a través del Cercador i recollir-los a la biblioteca UAB que prefereixis

El PUC (Préstec Consorciat) es torna a posar en funcionament, a partir del 17 de gener, amb nou sistema informàtic de gestió, en fase d’adaptació.

El PUC és un servei gratuït, ràpid i senzill de préstec de documents. Gràcies al PUC, l’usuari pot aconseguir documents que no troba a la seva institució o que en aquell moment estan en prestats. Les sol·licituds es poden fer:

  • Directament, a través del Cercador de les Biblioteques UAB. Caldrà que seleccionis l’opció CCUC/PUC al desplegable del quadre de cerca. Quan localitzis el document prem el botó “Demanar per PUC”.
  • Visitant la biblioteca on es troben els documents. Te’ls podràs emportar en préstec presentant la teva targeta UAB. Aquesta modalitat presencial es coneix com a préstec in situ.

Quants documents d’altres institucions puc tenir en préstec a la vegada? Fins a 10 documents

Per quant de temps? 21 dies

Es poden renovar? Sí, fins a 6 vegades per períodes de 21 dies, sempre que no hagi vençut el termini, no tinguis cap bloqueig i el document no hagi estat reservat per una altra persona. Pots fer-ho des del teu compte del Cercador.

On retornar-los? A qualsevol biblioteca de la UAB o a la biblioteca propietària del document.

Per a les sol·licituds que facis via web, algunes qüestions a tenir en compte:

  • Al formulari de sol·licitud del document cal que seleccionis la biblioteca UAB on voldràs recollir-lo.
  • El sistema escull automàticament la institució que prestarà el document.
  • En cas que el document no es pugui prestar, rebràs per correu electrònic i de manera gairebé immediata un avís de cancel·lació.

Des del teu compte al Cercador podràs consultar l’estat dels teus préstecs i de les teves sol·licituds, tant dels documents de la UAB com dels demanats per PUC.

Rebràs notificacions sobre els préstecs PUC al teu correu electrònic, que t’enviarà la institució propietària del document.

En cas que tinguis préstecs PUC pendents de tornar des d’abans de l’estiu de 2021, els trobaràs incorporats al teu compte, amb data de retorn 1 de febrer de 2022.

Vols un document que està disponible en una altra institució? Amb el PUC, pots!

Més informació

Tens dubtes? Escriu a la biblioteca

 

Notícia original a la sala de premsa de la UAB