contador de visitas gratis AMICS UAB-La resistència als antibiòtics: una amenaça global

La resistència als antibiòtics: una amenaça global

El dimecres 16 de setembre s'ha realitzat a les 20:30 el Sopar Claris titulat: "La resistència dels antibiòtics: una amenaça global" amb el Jordi Vila, cap del departament de microbiologia a l'Hospital Clínic i catedràtic de la UB. El preu és de 35 euros (pàrquing inclòs). Per la correcte realització del sopar, s'han seguit estrictament les mesures de seguretat proposades per les autoritats: reducció de comensals, gel hidrològic, higiene i neteja i distàncies de seguretat corresponents.

La resistència als antibiòtics suposa un problema de salut global, i dificulta el tractament de malalties infeccioses. És un procés natural pel qual els microorganismes desenvolupen resistència als fàrmacs que s'utilitzen per tractar-los.

Segons l'Institut de Salut Global de Barcelona cada any moren a Europa 25.000 persones a conseqüència de les infeccions per bacteris multiresistents a antibiòtics, i el cost associat a aquestes infeccions és de 1.500 milions d'euros. El Dr. Jordi Vila, explicarà les causes i conseqüències de la resistència dels antibiòtics, i com enfrontar aquest problema.

Sopar Claris: "la resistència dels antibiòtics: una amenaça global" amb el Jordi Vila

Aquest acte es fa amb la col·laboració de:

Hotel claris logo  Fujifilm logo